Un dia a cada comissió

En la comissió de premsa ens hem qüestionat com deu ser el dia a dia en cada una de les comissions, és així com ens em proposat reunir una sèrie d’imatges mostrant els alumnes actuant mentre realitzen les tasques encomanades per les seves respectives comissions, les quals mostrarem a continuació:

 

COMISSIÓ D’EMBELLIMENT

Per tal de tenir un centre del que poder presumir, la comissió d’embelliment s’ha dedicat a pintar murals en les parets, les columnes i fins i tot les escales de tot el centre. No fa gaire començaren a dibuixar en les parets de la segona planta.

 

COMISSIÓ DE MANTENIMENT

Las tasques que exerceixen a la comissió de manteniment són moltes, englobant disciplines tan diverses com la fontaneria i la neteja, però totes tenen un fi comú: mantenir en bon estat les instal·lacions del recinte educatiu. Avui mateix han destapat les canaletes del pati per, després, netejar-les.

 

COMISSIÓ DE CONVIVÈNCIA

El màxim objectiu d’aquesta comissió és que tots els alumnes es sentin còmodes en el centre. Quan preguntàrem quin era el seu últim projecte van mostrar-nos com dibuixaven un mapa del món per senyalar-hi les nacionalitats dels nostres alumnes.

 

COMISSIÓ D’EXTRAESCOLARS

A la següent comissió s’ocupen d’idear les sortides escolars i tot allò que hi faci referència. Quan els visitàrem, eren ideant els cartells publicitaris de la venda de flors per al dia dels enamorats a l’institut.

 

COMISSIÓ DE PERIODISME

Per últim, xerrarem de la comissió que més coneixem: la de periodisme. Ens dividim en tres grups: els redactors, que escrivim els articles de la revista digital; els encarregats de la ràdio, que fan el podcast de l’institut; i per últim els nostres dibuixants, que s’ocupen de fer les tires còmiques de caire crític.

 COMISSIÓ DE SALUT

La comissió de Salut, per la seva banda, intenta transmetre als alumnes la vida saludable, ensenyant-los el benefici de l’esport i l’ alimentació sana, o la importància de la prevenció o els primers auxilis. A continuació podem veure algunes imatges de la sortida que han fet avui a la diada interinstituts dins el programa Iesportiu.

Autor: Esteve Sureda Sánchez Fotografies: Anthony Vázquez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s