Beneficis humans de fer una aquatló solidària

Mirau el que es pot aconseguir amb l’ajuda d’una aquatló solidària, com el que organitza el nostre institut,  juntament amb altres accions igualment solidàries:

“La setmana passada amb la comunitat d’Enguiki vàrem inaugurar la nova escola d’infantil. No ha estat gens fàcil, però al final ho hem aconseguit entre tots!!! Ara entre 60 i 70 nins i nines que abans no estaven escolaritzats hi van cada dia. I dues dones de la comunitat fan de mestres. Tot un avanç que siguin dones!!!!

 

 

Evidentment, no hem deixat de banda l’altra escola d’infantil, amb uns cent escolars, als qui continuam donant dinar cada dia, a més de material escolar, comprar aigua en temporada de sequera (set mesos l’any!!!), etc… Això no ho hem deixat de banda. Ni volem deixar-ho…

 

Però ara se’ns duplica la feina perquè a més a més, ara també tenim la nova escola d’infantil, a l’altra punta del poblat. Aquí, de moment, no podem garantir donar menjar als nens. Perquè amb la construcció ens hem quedat econòmicament a zero euros!!! Per això, de moment, continuarem proporcionant menjar al centre on vam començar (i garantir-ne la continuitat i el bon funcionament) i a poc a poc també dotar d’equipament educatiu a la nova escola. I esperem que més endavant també menjar!! Esperam que sigui abans de l’estiu. Però no ho sabem cert, perquè una vegada comences no pots aturar-te. Com te pots imaginar, el menjar allà és primordial…

 

Bé, esper que les fotos que aquí t’envio te facin tanta il•lusió com a nosaltres. Per favor, t’agrairia que les mostrassis als vostres alumnes, professorat i equip directiu del teu centre. Ja que, és també gràcies a ells que els dos centres són possibles. Petites coses com aquestes ens ajuden a avançar!!!!!

 

 

Moltes gràcies per tot i seguim en contacte!!!

 

Francesca Marí”

 

Un comentari Digues la teva

Deixa un comentari