Femme Community

En aquest article us informarem sobre una iniciativa sobre la violència masclista a Mallorca, Femme Community, que ha arribat a l’institut gràcies a la comissió de Coeducació .

Aquesta iniciativa va ser creada per Bel Gómez amb el nom de Femme Community amb la intenció de recollir les històries de diferentes dones que varen passar per violència masclista. Per fer arribar el seu missatge empra la plataforma d’Instagram (que és la pàgina principal d’aquesta iniciativa) i allà s’hi posen els àudios on es poden escoltar les vivències d’aquestes dones i com varen poder superar-ho.

 A l’institut de l’Ies Porto Cristo han posat l’exposició a l’entrada perquè els alumnes puguin veure i escoltar les històries de la iniciativa. Cada una va acompanyada amb un dibuix que retrata com es sentia la dona en aquell moment i un codi URL que serveix per anar a l’Instagram a escoltar els àudios pertienents. La setmana que ve tots els alumnes de l’institut faran grups de 3 persones a Tutoria per elegir una història i escoltar-la. Després totes les històries es posaran en comú a la classe.

Aquesta exposició, que estarà al centre fins dia divendres 12 de novembre , serveix per conscienciar els alumnes dels problemes de la violència masclista.

Avriel Fernández

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s