Torna Taller de premsa

Torna el taller de premsa de 4t d’ ESO, que va estar un any aturat pel covid.

Aquest any el componen: Candela Maccagli, Luna Aime, Abdul El Abous, Fatima Azahra, Yaiza Oroz, Marina Jiménez, Anxo Márquez, Moisés Moreno, Biel Ferrer, Andreas Portas, Avriel Fernández, Ikram Zarouali, Sandra Luna, Neus Díaz, Catalina Binimelis, Paula Romero, Joan Gil i Noemi Rodríguez.

Com que som molts (18 alumnes) ens hem dividit en tres grups diferents: ràdio, audiovisual i revista. En la part de revista hi treballen n’Avriel i Anxo; en ràdio treballen Ikram, Fatima, Sandra, Noemi i Yaiza; per últim en l’ambit audiovisual esta compost per Neus, Catalina, Paula, Joan, Moi, Biel, Abdul, Marina i Candela, que alhora se subdivideixen en tres grups de feina.

  • En la revista fem reportatges escrits de notícies, informació d’excursions… Per exemple ara estem fent una notícia dels set nous còmics que han arribat a l’institut de figures femenines mallorquines i també una crònica de l’excursió de d’Educació Física.
  • En la ràdio realitzam entrevistes a l’alumnat i professors per mitjà d’un podcast. Dins el programa hi caben diversos continguts que van canviant cada mes.
  • En l’apartat audiovisual el que fan són entrevistes o reportatges de l’actualitat del centre. En aquests moments estan fent entrevistes a nins i nines de l’institut preguntant de llibres que hagin llegit darrerament i si els ha agradat o no; un altre grup fa un reportatge de la comissió de Manteniment; i per últim un altre fa una entrevista sobre les conseqüències del covid.

Us deixam unes imatges dels diversos alumnes fent feina:

REVISTA:

Anxo treballant en la revista.

RÀDIO:

AUDIOVISUAL:

Avriel Fernández

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s