Els alumnes de 4t surten d’excursió a s’Estanyol per Llucmajor

El dia 6 i 7 d’octubre els alumnes de 4t se’n varen anar a s’Estanyol de Llucmajor per fer activitats de vela, caiac i una caminada per veure un far.

Els que varen anar a l’excursió varen ser tots els grups 4t dividits en dos dies diferents . Jo, personalment, hi vaig anar el segon dia. El viatge va ser en bus i vàrem tardar una hora en arribar al lloc. Allà uns monitors ens varen explicar les activitats que faríem, però abans d’això els professors varen assignar tres grups perquè cadascun fes activitats diferents: un anava a caminar i berenar a les platges veïnes; un altre feia caiac i un últim grup feia vela. Jo vaig anar primer a caminar amb el meu grup i va estar bé, vàrem anar per la platja, ens vàrem ficar dins un búnquer de la guerra civil i per últim vam veure un far (a part del viatge de tornada per poder començar a berenar). Després de berenar ens va tocar fer vela i va ser molt divertit, ens varen agrupar en grups de 6 persones per cada veler i va ser una activitat que va agradar a molts companys . I per últim vàrem fer caiac. Aquesta va ser l’activitat més divertida de totes i alhora la més difícil ja que era complicat poder manejar els caiacs ja que eren inestables, i vàrem acompanyar els velers a donar una volta

En conclusió aquesta excursió va resultar molt entretinguda i sembla que molts companys varen gaudir. Se pot repetir l’any que ve!

Avriel Fernández

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s