Els psicòlegs de l’ institut

Els cibermentors són un grup d’alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’institut a qui els alumnes recorren quan reben algun tipus d’assetjament. Aquests darrers dies han fet un taller, vols saber en què consistia? Segueix llegint…

Aquesta darrera setmana els cibermentors varen fer un taller amb els alumnes de 1r d’ESO per intentar evitar cassos d’assetjament entre els alumnes. El taller consistia en un joc on els nins s’havien de posar una targeta a l’esquena i els altres companys havien de tractar-lo com deia la targeta. Després varen fer un cercle per saber com s’havien sentit els nins. Per finalitzar, els cibermentors varen fer una presentació per explicar als estudiants de 1r d’ESO el que era l’assetjament i quins tipus hi ha. Per comprovar si ho havien entès, varen fer un Kahoot. Els cibermentors solen estar disponibles sempre, solen fer tres tallers durant el curs.

En conclusió, crear els cibermentors ha estat una gran idea de l’institut, ja que gràcies a ells s’han pogut evitar molts de cassos d’assetjament escolar.

Autors: Alex Ramis i Pep Tomàs Ortiz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s