Projecte ICAPE

on

Un dels problemes més importants de la planeta és la pobresa i les malalties que es troben en tot el món. El projecte ICAPE està fundat per combatre aquesta anomalia i per ajudar la gent que de veritat ho passa malament. Però realment sabeu que s’amaga darrere ICAPE?

L’objectiu general d’ICAPE és aconseguir que els alumnes millorin la seva capacitat de treballar en equip, prendre decisions, planificar, assumir responsabilitats, comunicar-se, etc. És un programa dissenyat per a què els alumnes arribin a assolir les capacitats emprenedores de manera real, posant en pràctica el concepte d’aprendre fent.. A Porto Cristo els alumnes d’activitats empresarials de 4t d’ESO precisament estan preparant una activitat lúdica per passar-ho bé i alhora ajudar la gent de Níger. Hi ha dos grups, amb dues diferents activitats:

  • El primer grup el formen els alumnes de 4tA i 4tB i faran un torneig de voleibol. Els requisits per entrar en aquest torneig són ser 5 persones i pagar 0’50€ cadascuna.
  • El segon el formen els alumnes de 4tC, 4tD i 4tE i ho faran de futbol. Els requisits per entrar son els mateixos que l’altre grup.

Amb els diners recaptats es farà un donatiu als nins amb noma de Níger, que és una malaltia infecciosa que apareix en nins dèbils, per això apareix en els pobles pobres.També als guanyadors se’ls donarà un entrepà de la cantina.

Nina amb noma.

Això es tot, gràcies per la vostra atenció.

Autor : Iker Muñoz

One Comment Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s