Els nous descobriments dels nutricionistes locals

Els alumnes de 3r han produït una sèrie de vídeos on expliquen els resultats de les seves investigacions referents a l’ús d’additius.

Des de mitjans primer trimestre fins a l’actualitat, els estudiants de Tercer han elaborat un estudi sobre l’alimentació saludable a l’assignatura de Projectes. En el nostre cas hem parlat amb un equip de 3r B conformat per Sílvia, Loubna, Walid i Yassin per saber com han aconseguit tan bon resultat en el projecte: un vídeo nombrant les peculiaritats dels additius.

Pitja per veure el vídeo

En aquest curiós vídeo expliquen que els additius s’sen per afegir qualitats per se beneficioses com serien un color, millor olor o prolongar la seva conservació en bon estat; però que ens poden perjudicar depenent de la seva procedència i per això cal anar-hi alerta. Per saber d’on venen i les seves propietats ens informen que aquests es senyalen en els productes amb una “E” acompanyada amb un número segons dicta la normativa europea, i que podem descobrir-les cercant-les per internet. 

Digueren que han quedat realment satisfets amb el resultat i que desitgen, igual que nosaltres, que en el seu següent projecte aconsegueixin millorar encara més la seva habilitat editant vídeos.

També vos deixam un altre vídeo, aquest pic de 3r c: vídeo

maxresdefault

Autor: Esteve Sureda Sánchez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s