Una obra d’art a l’institut

El dimecres passat el reconegut artista  de grafits, Sath, va arribar a l’IES Porto Cristo. Amb dos dies i mig ha fet un grafit meravellós que ha al·lucinat tot l’institut. Si segueixes llegint sabràs exactament què ha fet ja que els alumnes de premsa han xerrat amb ell.

Fotografia de l’artista pintant el grafit

Sath va començar l’any 2002 fent grafits pel carrer, el que més l’agrada de la seva feina és que és molt diversa, pot pintar a casa seva el que la inspiració li demani o el que els clients li demanen per fer. L’artista ens ha dit que els seus grafits serveixen per representar el mateix en totes les cultures. A l’institut per exemple el que ha pintat vol representar un missatge de stop cap a la violència de gènere.

Aquests són els i les alumnes que varen posar pel grafit de Sath

L’IES Porto Cristo no és el primer institut en el qual ha pintat Sath, ell ha fet feina a l’IES Manacor i a l’IES Son Servera. També ha declarat que els típics grafits que hi ha pel carrer pintats a les parets no li pareixen lleigs, ja que prefereix una paret pintada amb un grafit que una de llissa.

Fotografia del grafit acabat

En conclusió, està molt bé que vengui aquest tipus d’artistes a l’institut, ja que Sath és un pintor molt professional i ha pintat un mural molt guapo i amb un gran missatge.

Autors: Alexandre Ramis i Pep Tomàs Ortíz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s