El batalló de Norfolk

on

Ja fa moltíssims d’anys que la Primera Guerra Mundial va acabar. Però aquesta guerra encara guarda molts de misteris no resolts, i un d’ells és el batalló perdut de  Norfolk. Al mes d’agost de 1915 va desaparèixer la unitat anglesa de Norfolk, composta per 250 soldats i 16 oficials. En aquells moments els valents soldats asaltaven una posició turca a Anafarta. La notícia es va fer famosa gràcies  a diverses publicacions internacionals.

regimiento-kQkG--1248x698@abc

Durant  aquest temps molta gent ha estudiat aquest conegut cas, fent sorgir moltes idees i  tot tipus de suposicions . Les teories van des d’ una gran deserció fins a una abduïda extraterrestre.

L’historaidor José Luis Hernández Garvi afirma  que el més probable és que els homes de Norfolk van ser abatuts  per una pluja de bales turca , i que els pocs que quedaven vius van ser assassinats a sang freda. També va dir: ” Encara que els turcs negaren en tot moment la seva relació amb la desaparició dels soldats, el més probable  és que fossin els responsables de la seva aniquilació. Partint d’aquí, els soldats haurien  estat  prisoners i després haurien estat assassinats, així que els turcs haurien tractat d’ocultar els fets.”

garvi

Una altre teoria és la d’uns soldats de la companyia Commonwealth , que els estaven observant. Juntament amb els altres soldats de la seva mateixa compayia, varen veure com un núvol de boira els enrevoltava i, després d’uns quaranta cinc minuts van haver desaparescut. Després de 50 anys, 3 d’ells ho varen contar. Els historiadors no estan segurs del que diuen, ja que amb els anys els seus records es podrien haver distorsionat.,

17e92b_a271812f76884660a5069552a64bafc5

La tercera teoria més creguda per la gent és l’abduïda extraterrestre. La gent creu que mentre aquells soldats atacaven la fortificació, uns éssers desconeguts se’ls van endur. La gent creu això perquè aquest no és l’únic cas de desaparicions massives, sinó que també s’han avistat casos a l’any 1707, 1858 i 1923 on quantitats enormes de soldats  van desaparèixer.

el-video-del-ovni-que-cruzo-la-costa-oeste-desclasificado-por-el-pentagono

Personalment estic  d’acord amb José Luis Hernández Garvi, ja que és una de les persones que ha estudiat aquest misteri, i en diverses ocasions ha explicat pas a pas així com ell creu que els successos varen tenir lloc.

Autor: Tomeu Santandreu (3r ESO D)

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s