Anam als Oscars!

Dijous dia 6 de juny els alumnes de tot 1r d’ESO varen assistir a una ”gala d’Oscars” en el teatre municipal de Manacor. Allà els van dir qui eren els guanyadors del concurs de curtmetratges que varen estar elaborant a classe durant un llarg temps.

Abans de Pasqua, els nins i nines més joves de l’institut van començar a elaborar uns curtmetratges per l’assignatura de plàstica que després d’uns mesos exposarien per poder guanyar el concurs i aconseguir, de premi, una figureta d’Oscar i una entrada per anar al cinema.

L’objectiu del concurs era saber què coneixien els alumnes de 1r sobre fotografia i cinema. Primer de tot, els varen introduir un poc de teoria sobre aquest tema però amb un toc un poc diferent ja que ho varen fer en anglès i català, pel fet que moltes paraules d’aquest tema són en anglès i s’havien d’adaptar en aquest llenguatge. Per acabar d’entendre-ho millor també varen fer unes activitats i un ”story-board” amb el qual havien de fer el videoclip del seu curtmetratge. Als alumnes se’ls van donar 10 cançons a triar per introduir en el vídeo relacionats amb el tema de l’autoestima, l’assetjament… ja que és un tema bastant tractat pels adolescents.

Una vegada acabats el videoclips, després de 3 setmanes gravant, el dia abans d’anar a la gala els alumnes de cada classe varen triar el vídeo i els actors que més els van agradar i aquell seria el finalista i l’elegit de cada classe per aconseguir el premi.

A la gala hi van assistir dos actors professionals per fer de presentadors: en Toni Lluis Reyes i na Montse Me. La gala es va dividir en dues parts: quan van anomenar el guanyador del concurs i més tard quan varen donar els premis als millors actors i actrius.

Hem entrevistat als guanyadors del curtmetratge i l’ elegit com el millor actor: Neus Garcia, Neus Nicolau, Neus Díaz i Dani Gil (qui a part de guanyar com a millor vídeo, també va ser el millor actor).

-Com vos vàreu inspirar per fer el videoclip?

-Vàrem escoltar i traduir la cançó que vam escollir (This is me) i ens va agradar el missatge que transmetia i el vam reflectir en el videoclip.

-Com vos vàreu sentir després de saber que havíeu guanyat i especialment tu, Dani, per rebre el premi a millor actor?

-Vàrem estar molt contents per la feina feta i també pel paper interpretat per Dani ja que ho va fer molt bé.

Autors: Aina Amer i Nahuel Sasso

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s