L’holocaust

Alguns i algunes alumnes de 4t d’ESO han fet petites reflexions sobre el nazisme i tot el que va conduir aquest grup de gent ignorant i mal educada. Ara jo vull reflexionar sobre una de les conseqüències més vergonyoses i deshumanes de la història de l’ésser humà a mans del nazisme: l’holocaust.

El nazisme va provocar morts de molts grups de persones: musulmans, gent de l’actual col·lectiu LGBT+ i dels jueus.

L’holocaust va acabar amb la vida de milers i milers de persones de forma cruel i impermissible provocant quasi la pèrdua definitiva d’una creença: la religió  jueva. Això va ocórrer per l’odi i les ànsies de culpar a qualcú de les desgràcies dels alemanys i sobretot del seu manipulador líder, Hitler.

En la meva opinió hem de recordar tots com a humans que això no s’ha de tolerar i ser conscients que ens poden influenciar de moltes formes per aconseguir que siguem un exèrcit patriòtic.

En conclusió, no ens hem de callar per res, hem de recordar l’holocaust com un error vergonyós i inhumà que han comès els nostres antecessors, i que nosaltres no hem de deixar-nos influenciar per cometre cap discriminació, perquè per petita que sigui es pot tornar alguna cosa molt més perillosa. Respectem-nos i que no ens importi les formes de veure la vida, el nostre color de pell, la nostra ideologia romàntica o sexual. Les nostres diferències ens uneixen.

holocaust-nens-jueus-wikipedia_1_630x630

Autora: Alline Sabino

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s