Presentant la bicicletada

Ahir, 4 d’abril del 2019, es va presentar la V edició de la bicicletada solidària de l’IES Porto Cristo que es durà a terme el 17 d’abril, enguany a benefici de l’associació Estel de Llevant.A la presentació hi van assistir: la presidenta de l’associació, el regidor de Porto Cristo, la directora del centre, l’inspector de policia i el policia tutor, entre altres membres de l’equip directiu. Es va explicar tot com aniria als mitjans de comunicació i els van comunicar el recorregut, que enguany es fa com l’any passat, fins a ”Sa Màniga”.

Per part de l’IES van donar les gràcies a tots el col·laboradors ja sigui pel menjar que fan en arribar, com per l’ajuda dels policies aturant i controlant el trànsit.

Com he dit abans la bicicletada va a benefici d’Estel de Llevant, una associació que fa feina amb les persones que pateixen de salut mental i ha ajudat moltes persones a superar els seus problemes.

Des del centre estan molt agraïts amb la col·laboració i esperen que els alumnes s’ho passin bé i ajudin a la  recaptació.

 

Autors: Aina Amer i Nahuel Sasso

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s