El 8 de març per un IES igualitari!

L’IES Porto Cristo, com du fent des de fa anys, proposa una sèrie de propostes i iniciatives per afavorir la recerca de la igualtat entre homes i dones. I aquest 8 de març, per commemorar el dia de la dona treballadora, l’institut ha organitzat una iniciativa amb professorat i alumnat perquè cada persona homenatgi  “la dona de la seva vida”.

La iniciativa, suggerida per la comissió de convivència, consisteix a fer una dedicatòria, amb unes paraules i una foto d’una dona, que sigui important per a tu, que t’hagi marcat, una dona que, a pesar de ja no estar amb tu, la recordis i l’estimis; la dona de la teva vida. Potser una germana, una parella, la padrina, una professora, una companya de classe… El que importa és que ho realitzeu, perquè encara que ja diguis cada dia que l’estimes, mai és suficient d’expressar el nostre amor. Aquests homenatges estaran aferrats a una cartolina i ho posaran a les parets de tot l’institut perquè el 8 de març pugui ser exhibit per tot el centre.

Només tenim per afegir des de la comissió de premsa que hem de seguir així, hem de seguir col·laborant en aquesta iniciativa tan original que, conjuntament, esperem que tots i totes participin.

TW_capcalera-26195512-604x270.jpg

Autora: Allini Sabino

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s