Dormint sota els estels (redacció)

En Tomeu era un nin de tres anys molt especial: només es podia dormir mirant els estels. Na Paula, la seva mare, ja no podia més, duia tres anys sortint cada vespre sota els estels per poder dormir el seu fill.

Na Paula ho havia provat tot: dibuixar estels dalt del seu llit, aferrar estels lluminosos al sostre de la seva habitació, comprar llums en forma d’estels,… però res d’això va tenir èxit.

Un dia d’estiu, estaven tots dos dalt d’un sofà exterior sota els estels, quan na Paula va arribar al seu límit, no aguantava més aquella situació. I mentre observaven el cel, va veure un estel fugaç, va tancar els ulls i va demanar un desig: trobar una solució per aquesta situació. Al dia següent, va rebre un paquet, el remitent del qual era Urà. Dins el paquet hi havia un tros de cel. El desig de na Paula s’havia complit.

Dins el paquet hi havia una carta que deia:

“Estimada Paula, sóc Urà, el rei del cel, gràcies per observar-me nit rere nit. Ha arribat el moment d’ajudar-te amb el teu fill, aquí et deix un tros minúscul de l’immens cel, així el teu fill podrà dormir sense complicacions.

Atentament, Urà.”

A partir d’aquest dia, en Tomeu es va dormir cada vespre al seu llit sota una manta d’estels.

Miguel Ángel Flores Sánchez. 3r A.

PD: Aquesta redacció es va escriure inspirat en aquest dibuix, a partir del qual els alumnes havien d’escriure la història:

1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s