Adolfo Suárez González

Polític, advocat, pare i gran president d’Espanya va ser n’Adolfo Suárez González, millor conegut per “Adolfo Suárez”. Va fer possible el retorn de la democràcia a Espanya i l’elevació d’importància rellevant en la presa de decisions d’interès col·lectiu de tots els membres de la comunitat.

ADG2

Es va casar el 15 de juliol de 1961 amb Amparo Illana Elórtegui i més endavant va tenir cinc fills: María Amparo, Adolfo, Laura, Sonsoles i Francisco Javier. La maledicció que va rebre la seva família va ser  molt forta, la malaltia va afectar per primera vegada la seva dona (Amparo Illana Elórtegui) que va morir a causa del càncer de mama a l’any 2001,també a l’any 1993 varen diagnosticar càncer de gargamella a la seva filla major (María Amparo) que va acabar amb ella a l’any 2004, més tard a l’any  2012 les altres successores (Laura Suárez i Sonsoles Suárez) del matrimoni format per Adolfo Suárez i Amparo Illana també varen patir un càncer de mama heretat per la seva mare (Amparo Illana), però la varen aconseguir superar i sobrepassar. Recentment,el dia 23 de març, Adolfo Suárez González va morir a causa de diverses malalties al llarg de la seva vida (Alzheimer, pneumònia). Després de la seva mort, el passat 21 de març,varen diagnosticar al seu fill major (Adolfo Suárez Illana) un càncer de gargamella. Darrerament la família es va veure molt afectada amb la mort de l’expresident i amb el diagnòstic realitzat al fill major d’Adolfo Suárez González.

La seva vida laboral va ser molt exitosa i  va ser molt representatiu i reivindicatiu alhora d’imposar la importància de la monarquia al nostre país. Al llarg de la seva vida va rebre molt d’obsequis (medalla d’or de Madrid, premi príncep d’Astúries de la Concòrdia, etc…). En resum, va ser un gran president per a la història d’Espanya…

Autora: Arianna Suárez

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s