Pesca de l’estiu 2012

Explicarem les modalitats de pesca que hi ha a principi d’estiu fins a l’hivern fred. Sobretot  cal dir que cada any hi ha menys peix a la mar.

Aquest estiu la pesca ha estat bastant magre. La pesca de roquer ha estat dolenta (com més temps passa menys peix hi ha). En canvi, amb la barca els raons han anat un poc millor. Al contrari ha estat la pesca del verderol, que n’ hi ha hagut molt poc. Quan els pescadors anaven a pescar-los no solien superar els tres exemplars . També un altra pesca que ha anat malament, i ara encara és el temps, és la de la llampuga .

En conclusió, que si seguim així no arribarà a haver-hi cap peix per les costes de Mallorca. Però per sort, si no hi ha hagut llampugues, no s’hauran menjat els calamars i a l’hivern, quan comenci a venir el fred, amb un poc de sort hi haurà quatre calamars ben bons . Ara de matí podrem anar a pescar els serrans i, si ets un pescador amb experiència, sabràs agafar qualque cap-roig i també qualque pagre, però per saber agafar aquests peixos has de saber secrets que només coneix un bon pescador.

 

Tomeu Servera i Ezequiel Zea

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s